Om oss

Det er ulogisk at forsikringen bilr billigere når man blir ringt opp  av en godt betalt forsikringskonsulent. Når du gjør jobben selv burde prisen bli lavere.

Hvorfor er det nødvendig å kombinere flere forsikringer for å få den beste prisen? Vi tenker annerledes. Dersom vi kan tilby de beste prisene på de forsikringene som kunden vil ha, vil kunden selv velge de beste tilbudene fra oss.

Burde en bil som har avanserte sikkerhetsfunksjoner og som kan dokumentere færre skader premieres? Vi mener JA. Derfor anerkjenner vi dette og tilbyr alle elbiler med aktive sikkerhetssystemer en forsikringsrabatt på kr 250,-.

Disse og mange flere spørsmål og svar er drivkraften bak Elbil24 Forsikring og CoverMe AS. Vi er stolte av å presentere en forsikringsløsning spesialtilpasset pro-medlemmene til Elbil24.

Det er trygt å velge vår løsning. Vi har valgt If forsikring som forsikringsgiver.

Nøkkelpersoner

Elbil24

Jan Thoresen

Er administrerende direktør for Scandinavia Online, selskapet som eier elbil24.no. Han har jobbet med teknologi og media hele livet og kjører selv elbil.

Fred Magne Skillebæk

Er redaksjonssjef for elbil24.no. Han har 22 år bak seg som biljournalist, og er kanskje den som vet mest om elbil i Norge. Han kjører Opel Ampera.

Andreas Heen Carlsen

Er redaktør for nettstedene til Scandinavia Online. Han er opptatt av kvalitet og at alt vi skriver skal være korrekt. Han lurer på hvilken elbil han skal kjøpe for å komme seg til hytta.

CoverMe AS

Kjell-Arne Wold

Jobbet for Tesla i årene 2010 til 2017, og var en av nøkkelpersonene bak Tesla sin suksess i Norden. Erfaring fra salg, markedsføring og forretningsutvikling med sterkt fokus på kundebehandling og ambassadørskap.

Christian Beck

Har mer enn 10 års erfaring fra bankvirksomhet med spesialisering mot bilbransjen. Hovedansvarlig mot Tesla gjennom hans roller i DNB og Santander. Sterk finansiell forståelse og lang erfaring fra salg, markedsføring, opplæring og forretningsutvikling.

Ona Chen

Har mer enn 14 års erfaring i økonomi innenfor lønn og regnskap, fra både offentlig og privat sektor.

Arve Robinson

Har mer enn 30 års erfaring fra forsikringsbransjen gjennom flere leder- og rådgivningsroller. Dyp erfaring innen kundeatferd, markedsanalyser, økonomi og forretningsutvikling innen forsikringsbransjen.

Robin Alexander Wold

Har drevet med gründervirksomhet og har over 30 års erfaring fra salg, ledelse, forretningsutvikling og strategigjennomføring. Han har hatt nøkkelroller i ledende selskaper nasjonalt og internasjonalt.